Spelregels mooist versierde straat, buurt, wijk.
  • Alle woningen/ straten/ buurten met woonplaats “Nijkerk” kunnen deelnemen aan deze actie.
  • Deelnemers die als bestuurslid deelnemen aan de Oranjevereniging zijn niet langer uitgesloten van deelname.
  • Wat betreft versieren zijn deelnemers vrij in hun manier van versieren, het thema is Hollands/ oranje.
  • De hoofdprijs van deze actie is een waardebon ter waarde van € 450,00 welke is te gebruiken voor het aankopen van vlees bij Keurslager Tim de Gier aan het Wheemplein in Nijkerk. Hierbij wordt ook een BBQ en een springkussen te leen gesteld.
  • Deze prijs kan niet worden ingewisseld tegen contant geld of op enig andere manier.
  • Indien de winnende straat, buurt of wijk bekend maakt bij de Oranjevereniging wanneer zij gaan bbq’n  dan zal de Oranjevereniging proberen om de leeuwen Alex en Maxine te brengen als de BBQ plaatsvindt.
  • Deelnemen kan tussen 1 en 26 april.
  • Een onafhankelijke jury zal gedurende de periode van 1 april tot en met 26 april de versierde straten/ buurten beoordelen.
  • Wil je niet overgeslagen worden? Via onze website kun je jouw straat, buurt of wijk doorgeven.
  • Op 27 april  wordt de winnaar aan het einde van de Aubade op het Molenplein bekend gemaakt, waarna de vermelding ook wordt geplaatst op de website van de Oranjevereniging.
  • De prijsuitreiking zal plaatsvinden is gelijk aan het bekend maken, of indien er niemand is met de pers aan een willekeurige deur van de winnende straat, buurt, wijk.
  • Het bestuur behoudt haar het recht voor om deze actie op elk moment de beëindigen of om de spelregels aan te passen/ wijzigen.
  • Door deel te nemen aan deze actie gaat u akkoord met het maken van foto’s, filmpjes en publicatie op onze website of in de krant.

Welke straten gingen er eerder vandoor met de hoofdprijs?