Voorzitter Marko van der Zwaag

Marko van der Zwaag is de voorzitter van onze vereniging en eindverantwoordelijke in elk opzicht. Het is van essentieel belang dat Marko op de hoogte is van wat er allemaal gaande is binnen de vereniging. Zo wordt hij vaak door zijn rechterhand en secretaris Michel op de hoogte gebracht van ontwikkelingen en geüpdatet over lopende zaken. Michel zal in eerste instantie contact hebben met personen die Marko willen spreken.

1995

Secretaris Michel van der Zwaag

Michel van der Zwaag is al ruim 9 jaar bestuurslid en van meerdere markten thuis, hij is de secretaris, rechterhand van Marko, waarnemend penningmeester, marktmeester matjesmarkt, marketing maker op de website en social media, contactpersoon partners op Koningsdag, spelleider bingo, IT'er binnen de vereniging. Er is een hoop wat hij weet binnen de vereniging en daar maken wij dankbaar gebruik van. Een wandelende duizendpoot, net als Marko ook is tijdens Koningsdag.

2014

Vice voorzitter Margreet van der Zwaag

Margreet van der Zwaag is ook een keiharde spil in onze vereniging, naast dat zij dit al decennia lang doet vind zij het wel eens tijd voor een opvolger. Margreet houdt zich bezig met de redactionele bijdragen in het programma boekje, organiseert het bevrijdingsconcert, jureert kleurplaten, gaat op zoek naar adverteerders voor het programma boekje en steunt Marko op het moment dat Michel zijn handen vol heeft met andere werkzaamheden. Met haar 81 jaar zal zij niet snel stoppen maar als er iemand is die haar wilt opvolgen zou zij dat heel erg prettig vinden.

Algemeen bestuurslid Teus van de Kieft

Teus is ook al jaren (25) een goede vrijwilliger binnen de Oranjevereniging. In beginsel hield Teus zich bezig als verkeersregelaar en marktmeester van de matjesmarkt maar tegenwoordig kan Teus er niet elk jaar bij zijn op Koningsdag i.v.m. werk. Toch blijft Teus het leuk vinden om te helpen, zo helpt hij met opbouwen en afbreken, Michel op de matjesmarkt als marktmeester en denk hij goed na over zowel positieve en negatieve gevolgen van ideeën die het bestuur op doen. Één ding is zeker: veiligheid staat bij Teus hoog in het vaandel!

1998

VACATURE! Penningmeester gezocht m/v

Wij zijn op zoek naar een penningmeester voor onze organisatie. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van onze organisatie. Je houdt de administratie bij, maakt jaarrekeningen en begrotingen en beheert de financiële middelen.

Taken en verantwoordelijkheden:
- Opstellen en beheren van de begroting
- Verwerken van inkomsten en uitgaven in de administratie
- Bijhouden van de vereiste overzichten en rapportages
- Opstellen van de jaarrekening
- Adviseren van het bestuur over financiële vraagstukken

Functie-eisen:
- Kennis van financiële administratie en boekhouding
- Ervaring met begrotingen maken en jaarrekeningen opstellen
- Goed onderlegd in Excel en andere administratieve software
- Verantwoordelijk en nauwkeurig
- Affiniteit met onze organisatie d.w.z. je bent of word donateur.

Wij bieden:
- Een uitdagende vrijwilligersfunctie binnen een dynamische organisatie
- Een betrokken en enthousiast team
- De mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen
- Een inspirerende werkomgeving
- Jouw kind(eren) hebben gratis toegang tot attracties op Koningsdag.
- Na Koningsdag samen eten en ervaringen delen.
- Aan het einde van het seizoen een gezamenlijke BBQ.
- Collega's van andere verenigingen leren kennen tijdens de landelijke congresdag.

Spreekt deze vacature je aan en wil jij je graag inzetten voor de Oranjevereniging? Stuur dan je motivatie en cv naar info@ovnijkerk.nl We kijken uit naar je reactie!

! Voor deze functie hebben wij een kopie van jouw identiteitsbewijs nodig om je in te schrijven in ons bestuur bij de Kamer van Koophandel. Het gaat hier om een vrijwillige functie en deze functie is geen dienstverband. Als bestuurslid moet je donateur zijn.
Ben jij de penningmeester die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op!

Deze vacature is op 6/6/23 geplaatst.

Algemeen bestuurslid Alie de Zoete

Alie de Zoete is ook al meerdere jaren (11) actief binnen de vereniging, voorafgaan aan haar bestuurslidmaatschap was Alie vrijwilliger. Alie houdt zich momenteel bezig met het jureren van de kleurplaten, coördinatie op Koningsdag op het Molenplein én Alie vind het leuk om bingo te spelen bij de Oranjevereniging. Samen met een aantal goede bekenden zoal Lia regelen de dames de algehele coördinatie op Koningsdag. Alie staat open voor feedback.

2012

VACATURE! Algemeen bestuurslid m/v

Als algemeen bestuurslid bij Oranjevereniging Nijkerk draag je bij aan de ontwikkeling en groei van onze organisatie. Jouw taken zijn breed en afwisselend. Het ene moment denk je mee over de strategie van de Oranjevereniging, het andere moment ben je bezig met het organiseren van een evenement of het onderhouden van contacten met onze partners.

Wat ga je doen?
- Bijdragen aan de ontwikkeling en groei van de organisatie
- Meedenken over de strategie van de organisatie
- Organiseren van evenementen
- Onderhouden van contacten met partners
- Bijdragen aan de financiële planning en fondsenwerving
- Bijwonen van bestuursvergaderingen en bijdragen aan de besluitvorming

Wie ben jij?
- Een betrokken persoon die zich wil inzetten voor de Oranjevereniging.
- Je hebt aantoonbare affiniteit met het werkgebied van de organisatie d.w.z. je bent of word donateur of je hebt ons al eens geholpen als vrijwilliger.
- Je kunt goed samenwerken en communiceren.
- Je hebt een proactieve houding en neemt graag initiatief.
- Je bent in staat om strategisch te denken en te handelen.
- Je hebt bij voorkeur bestuurlijke of organisatorische ervaring.

Wat bieden wij?
Als algemeen bestuurslid bij de Oranjevereniging maak je deel uit van een gemotiveerd team van mensen die zich inzetten voor een maatschappelijk doel. Je hebt de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van de organisatie en je persoonlijke vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Daarnaast bieden wij:
- Een inspirerende en uitdagende omgeving.
- Een gezellige en betrokken groep collega's.
- Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
- Jouw kind(eren) GRATIS toegang tot de attracties op Koningsdag.
- Een gezamenlijke BBQ aan het einde van het seizoen.
- Collega's van andere verenigingen leren kennen tijdens de landelijke congresdag.

Spreekt deze vacature je aan en wil jij je graag inzetten voor de Oranjevereniging? Stuur dan je motivatie en cv naar info@ovnijkerk.nl We kijken uit naar je reactie!

! Voor deze functie hebben wij een kopie van jouw identiteitsbewijs nodig om je in te schrijven in ons bestuur bij de Kamer van Koophandel. Het gaat hier om een vrijwillige functie en deze functie is geen dienstverband. Als bestuurslid moet je donateur zijn.

Deze vacature is op 6/6/23 geplaatst.

Algemeen bestuurslid Lucy van Loenen

Lucy begon als vrijwilliger en heeft zich vervolgens aangesloten als algemeen bestuurslid bij de Oranjevereniging. Lucy is ondersteunend aan verschillende activiteiten binnen de vereniging. Snoepzajes inpakken of brieven wegbrengen naar bewoners en ondernemers in de binnenstad geen probleem, ook meehelpen met het tellen van de muntjes en inkomsten op Koningsdag is voor Lucy geen probleem!

2018

Algemeen bestuurslid Petra van Zaltbommel

Petra is bij het bestuur gekomen om Marko te ondersteunen. Helaas hebben privé omstandigheden haar op dit moment even op "on hold" gezet. Zodra Petra weer beschikbaar is zal zij het bestuur actief komen ondersteunen.

Algemeen bestuurslid Kees van den Heuvel

Kees van den Heuvel is per 16 oktober geïnstalleerd als algemeen bestuurslid bij de Oranjevereniging. Kees zal zich onder andere bezig houden met de PR binnen de vereniging.


2023

Algemeen bestuurslid Marco Blankenstijn

Marco Blankestijn is per 16 oktober geïnstalleerd als algemeen bestuurslid bij de Oranjevereniging. Gezamenlijk zullen wij gaan bekijken waar Marco zich mee bezig kan houden binnen de Oranjevereniging.


2023

Bingo commissie Teunie van der Kieft

Teunie is een ondersteunend vrijwilliger maar ook samen met Michel de bingo commissie. Bij conflicterende situaties overleggen zij samen om een passende oplossing te zoeken.

Bijgewerkt op 24 december 2023