Datum 6 april 2024

Voorzitter van Oranjevereniging Nijkerk Marko van der Zwaag heeft op 5 april 2024 het eerste boekje voor het laatst uitgereikt aan burgemeester Renkema.

Uitreiking van het programmaboekje © Kees van den Heuvel

Op 16 november a.s. stopt burgemeester Renkema met zijn ambt. dit kondigde de burgemeester dit jaar aan op de nieuwjaarsreceptie.

Wie de burgemeester opvolgt is nog niet bekend, de zoektocht naar een nieuwe burgemeester is inmiddels opgestart.

In het programmaboekje 2024 staan naast tal van bestaande en nieuwe adverteerders ook alle informatie over Koningsdag, dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Nieuw is de bevrijdingslunch, deze vervangt het bevrijdingsconcert omdat 5 mei op een zondag valt en wij daardoor geen passende locatie konden vinden. De bevrijdingslunch is gratis voor inwoners en wordt mogelijk gemaakt door Albert Heijn van den Tweel. Inwoners die hieraan deel willen nemen kunnen zich hier aanmelden. In het programmaboekje stond als tijd vermeld van 14.00 uur tot 16.00 uur maar dit is tijdens het drukken gewijzigd naar 12.00 uur tot 14.00 uur.

Hoofdsponsor van Oranjevereniging Nijkerk.

Dit jaar organiseren wij ook de actie ,,mooist versierde straat’’ alle inwoners van Nijkerk kunnen hieraan meedoen. Een jury zal de straten, wijken beoordelen. De winnende straat of buurt wint Eén waarde cheque van Keurslager Tim de Gier t.w.v. €450,- met een springkussen voor de kids.

Heeft u het boekje niet ontvangen? Geen nood, u kunt de boekjes afhalen bij de afhaallocaties. De kleurplaten worden komende week afgegeven bij dezelfde afhaallocaties.