Al meer dan 8 jaar organiseert de Oranjevereniging samen met René Windhouwer de bevrijdingsloop in de nacht van 4 op 5 mei.

René heeft ooit zelf eens meegelopen als ervaren hardloper en vond dit ook een mooi evenement om Nijkerk op de kaart te zetten, samen met Henk Kaal stippelen zij samen een mooie route uit om vanaf het 4-5 mei plein in Wageningen terug te hardlopen in estafette vorm naar Nijkerk.

Op 5 mei komen de lopers tussen 10.45 uur en 11.00 uur aan op het Molenplein.

De Oranjevereniging zorgt voor vervoer, de inwendige mens en natuurlijk voor EHBO. Het weer is wisselend dus houd er rekening mee dat je je op verschillende weersomstandigheden kleedt.

In de bus is een toiletvoorziening aanwezig en de chauffeur die door Midland Tours erbij is vind dit een leuke rit om met ons te mogen rijden. Mark is er dan ook wederom weer bij, bedankt Mark!

Dit jaar (2023) hebben wij 25 lopers die mee gaan doen, verschillende lopers lopen al meerdere jaren met ons mee omdat ze het leuk vinden, jij kan je ook opgeven.

Wil je meer informatie? Onderaan op de homepage kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief van dit evenement.

Iedereen kan zich voor deze loop aanmelden onderaan deze webpagina.

Meer informatie of aanmelden? Dat kan hieronder.

Gelukkig hebben wij de foto's van 2023.

Sponsoren van dit mooie evenement, bedankt!