Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Oranjevereniging? Wordt vriendje en ontvang 4x per jaar de                   nieuwsbrief met onze activiteiten agenda of meld u aan op de website voor de nieuwsbrief!

Onderaan deze pagina vind u de bingo datums.

Spelregels:

-  Bonnen en prijzen kunnen niet geruild worden.
-  Er geldt geen restitutie op de bingoboekjes.
-  18 plus speel bewust.
-  Huisregels van locatie zijn van toepassing.
-  Deze regels kunnen ten alle tijden worden aangepast
   zonder toestemming van derden.
-  Klachten dient u aangetekend te versturen naar de vereniging.
-  U vrijwaart de Oranjevereniging van iedere aansprakelijkheid.

Iedere laatste woensdag spelen wij om 19:30 uur bingo bij &Entree voorheen UVV Nijkerk.

Onze bingo heeft 13 rondes, na 5 rondes is er een pauze zodat u iets te drinken kan halen bij de bar. Na ronde 10 is er ook een pauze, daarna spelen wij de bingo tot het einde.

HET IS NIET TOEGESTAAN EIGEN MEEGEBRACHTE CONSUMPTIES TE NUTTIGEN!

Kosten deelname:

- Een enkel boekje kost € 17,50

- Een dubbel boekje kost € 30,00

Ronde nummer 7 is de "Jantjesronde" hier gelden de volgende regels:

- Bij een volle kaart mag u een balletje trekken waarin een prijs zit, deze prijs kan niet geruild worden.

- Is er een dubbele bingo bij het balletje? dan trekt één iemand een balletje en wordt de prijs in overleg verdeeld.

Wilt u geen bingo missen? download dan onze app, u ontvangt dan via de app herinneringen van de bingo. Mocht u geen smartphone hebben, dan kunt u zich ook inschrijven voor onze e-mailnieuwsbrief. Deze wordt u ieder kwartaal toegezonden, hierin staan de bingo datums tot aan de nieuwe nieuwsbrief.

Alle prijzen zijn cadeaubonnen welke wij inkopen bij de plaatselijke winkeliers.In december is er aansluitend aan de bingo ook een loterij met gesponsorde prijzen van de lokale winkeliers.